Over ons

Wij beschikken over een moderne werkplaats met uitstekende apparatuur. Verder hebben wij vakbekwame monteurs die beschikken over de vereiste papieren. Wanneer u voor een APK-beurt, controle of schade uw auto bij ons aflevert, dan zorgen wij ervoor dat de auto weer snel rijklaar gemaakt wordt. Mocht het onverhoopt iets langer duren dan geven wij u binnen 24 uur een belletje. Vervangend vervoer kan dan in overleg altijd geregeld worden. Heeft u vragen of spoedreparaties dan zullen wij dit in overleg zo snel mogelijk oplossen.

De connectie met het merk Bosch

De innovaties van Bosch hebben geschiedenis geschreven in de automobielindustrie. Bosch is de grootste onafhankelijke leverancier van auto-onderdelen ter wereld en heeft bijgedragen aan het veiliger, schoner en efficiënter maken van auto’s. Deze kwalitatief hoogwaardige onderdelen worden dan ook dagelijks gebruikt in onze werkplaatsen. Ook de diagnoseapparatuur in de autobedrijven van Bosch Car Service zijn van Bosch. Zo kunnen we uw auto snel en goed repareren.

Verplicht trainingen

Voordat een garage zichzelf Bosch Car Service autobedrijf mag noemen, zijn er een aantal strikte kwaliteitseisen waaraan moet worden voldaan. Zo is het bijvoorbeeld verplicht om trainingen te volgen. Daardoor is onze kennis altijd actueel. Ook als u een splinternieuwe auto hebt, weten onze monteurs precies hoe ze een reparatie of servicebeurt moeten verrichten.